naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tielt Rinkelt: winkel met de fiets of te voet en win!

Van 1 tot en met 30 september organiseert Stad Tielt de lokale actie ‘Tielt Rinkelt’. Deze actie komt er in plaats van ‘Met Belgerinkel naar de Winkel’ en ‘Zo Dichtblij’, die dit jaar in Vlaanderen niet werden georganiseerd door de Bond Beter Leefmilieu.

 

CONCEPT

Via ‘Tielt Rinkelt’ wil het stadsbestuur haar inwoners aansporen om zich duurzaam te verplaatsen en duurzaam te winkelen bij de plaatselijke handelaars. Het concept is eenvoudig: wie in de periode van 1 tot en met 30 september met de fiets of te voet komt winkelen bij een deelnemende handelaar krijgt een stempel op een spaarkaart. Klanten die hierbij gebruikmaken van een boodschappentas om zo een deel verpakkingsafval te vermijden, krijgen een extra stempel. Volle spaarkaarten deponeer je bij een deelnemende handelaar of in de spaardoos in het stadhuis.

 

MOOIE PRIJZEN

Er zijn mooie prijzen voorzien, zoals onder meer diverse waardebonnen en een fiets. Elke handelaar verloot één prijs. Daarna verzamelen we alle spaarkaarten en verloten we nog een aantal hoofdprijzen.

Een overzicht van de deelnemende handelaars en de prijzenpot kan je hieronder downloaden.

 

KLEURWEDSTRIJD

Voor de kinderen is er bovendien een kleurwedstrijd. Via de deelnemende handelaars en het stadhuis zullen er kleurplaten verspreid worden. Wie een kleurplaat indient, maakt ook kans op een leuke prijs!

Je kan de kleurplaat ook hieronder downloaden. 

 

DOE MEE!

Hou dus onze lokale handelszaken vanaf begin september goed in de gaten en doe mee aan ‘Tielt Rinkelt’. Het is goed voor het klimaat, je gezondheid en je portemonnee!

 

'Tielt Rinkelt' is een samenwerking tussen Stad Tielt, Gezinsbond Tielt en Natuurpunt De Torenvalk.

 

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 23 augustus 2018
Tielt Rinkelt

Openingsuren & contact

Ruimtelijke Omgeving - Duurzaamheid

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 49
F
051 40 51 89
Nieuwsoverzicht