naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Spooroverweg Dentergemstraat dicht vanaf 10 september

Op maandag 10 september gaat de spooroverweg Driesstraat / Dentergemstraat dicht. Die dag start Infrabel immers de werken op voor de aanleg van een verbindende langsweg, parallel met de spoorlijn Deinze-De Panne.

De overweg wordt afgesloten voor àlle verkeer, dus inclusief fietsers en voetgangers. De langsweg zou tegen 30 november moeten zijn afgewerkt. Er zijn alternatieve verbindingen voorzien.

 

Omleiding

Voor het verkeer richting Dentergemstraat wordt een omleiding voorzien via de Klijtenstraat, Bedevaartstraat, Seyntexlaan en de ventweg van de Zuiderring.

Het verkeer richting stadscentrum kan omrijden via de ventweg van de Zuiderring, Wakkensesteenweg, Gruuthusestraat en Klijtenstraat.

 

Fietsveilig alternatief tijdens de werken

Om de fietser een veilig alternatief te bieden, wordt momenteel een nieuw grindpad aangelegd tussen de Meerlaantjestraat en het fietspad langsheen de Zuiderring.

 

Overzichtsplan en bijkomende info

Onderaan deze pagina kan je een situatieplan downloaden waarop ook de tijdelijke fietsomleiding is aangegeven.

Voor extra verduidelijking kan je contact opnemen met Infrabel via https://www.infrabel.be/nl/buurtbewoners/onze-werven of met de dienst Mobiliteit van Stad Tielt, via mobiliteit@tielt.be.

 

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 07 september 2018
tielt bereikbaar

Openingsuren & contact

Ruimelijke Omgeving - Mobiliteit

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 40
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht