naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Ophaalkalender 2019 in de bus

Tussen 10 en 31 december valt de nieuwe ophaalkalender in je brievenbus. Per gemeente of per ophaalronde is er een specifieke kalender opgemaakt. Kijk dus goed na of je de juiste kalender ontving.

 

Nuttige info

De kalender bevat nuttige informatie over ophaaldata, data voor de ophaling van grofvuil op afroep tegen betaling, openingsuren en sluitingsdagen van de recyclageparken en sorteerregels. Je vindt er ook info over de Recycle! app van Fost Plus, Recupel en Bebat, waarbij je ook de ophaaldata en nuttige info van I.V.I.O. kan opvragen.

Hou de kalender dus goed bij! Heb je geen kalender ontvangen of kreeg je een verkeerde kalender in de bus? Neem dan contact op met de dienst Milieu of met I.V.I.O. Je kan de kalender ook raadplegen op www.ivio.be of importeren in je Google-, Hotmail- of Outlookagenda.

 

Recycle! app

Met de Recycle! app heb je de ophaalkalender altijd bij de hand. De app geeft een overzicht van de openingsuren van de recyclageparken, deelt handige sorteertips en stuurt je zelfs een melding wanneer je afval buiten moet plaatsen. Je kan de app downloaden via de App Store of de Google Play Store.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 30 november 2018
ophaalkalender

Openingsuren & contact

Ruimtelijke Omgeving - Milieu

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 50
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht