naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Cine Gildhof back in town

Tijdens het weekend van 25 tot 27 januari opende Gildhof Cultuurcentrum Tielt opnieuw de deuren. Het werd een verrassend weerzien met één van de oudste en vandaag weer hipste theaterzalen van Vlaanderen! Zoals vanouds kan je er ook opnieuw terecht voor de betere film.

Vanaf februari brengt Cultuurcentrum Gildhof onder de noemer ‘Cine Gildhof’ opnieuw wekelijks een selectieve greep uit het mooiste wat de bioscoop te bieden heeft. Met een vernieuwde zaal hoeft deze cinema-ervaring in niets meer onder te doen voor de allerbeste presentatie.

Worden verder verwacht:

 

Woensdag 20 februari

Gewijzigde programmatie
THE POST i.p.v. GREEN BOOK
Wegens problemen met de distributie-sperperiodes kan Cine Gildhof voorlopig niet aan kopij GREEN BOOK geraken, hoewel deze film voorzien was op 20 februari. Uiteraard voorzag  Gildhof Cultuurcentrum Tielt met spoed een waardige vervanger in de programmatie.
Op woensdag 20 februari draait The Post, een Spielberg-juweel met Meryl Streep en Tom Hanks in glansrollen. Reeds betaalde en afgehaalde kaarten kunnen worden terugbetaald of ingeruild voor een titel op latere datum.

 

Woensdag 27 februari > Colette

Parijs, begin 20ste eeuw. Henry Gauthier-Villars is een geslepen literair agent, die anderen bestsellers laat schrijven voor zijn ‘nom de plume‘ Willy. Het burgerlijke Parijs is gewend aan venten die een stijfdeftig huwelijk combineren met een liederlijk leventje vol maîtresses. Willy strikt het provinciemeisje Sidonie-Gabrielle Colette voor de rol van brave huisvrouw. Maar de dame heeft meer in haar mars ... Keira Knightley speelt al haar bevalligheid en branie uit in deze ‘#MeToo’ anno 1900!

Van: Wash Westmoreland
Met: Keira Knightley, Dominic West, Eleanor Tomlinson, Ray Panthaki
UK/H / 2018 / 112 min.

 

PRAKTISCH

Aanvangsuur: 20u00

Tickets: 7,00 euro/5,00 (+65J.,-26J.) euro

Filmpas: 5 films voor 25,00 euro

Locatie: Schouwburg Gildhof Sint-Michielstraat 9, Tielt

Info en reservatie: Gildhof Cultuurcentrum Tielt

 

BALIE

De reservatiedienst van Cultuurcentrum Gildhof bevindt zich opnieuw in het cultuurcentrum.

Het Gildhof-balieteam verwelkomt je tijdens deze openingsuren en één uur voor aanvang van de voorstellingen.

 

FOYER

Voor, tijdens en/of na de voorstelling ben je eveneens van harte welkom in de Foyer. De Foyer wordt in afwachting van het uitschrijven van een nieuwe concessie tijdelijk uitgebaat door stadspersoneel en is open bij (film)voorstellingen vanaf één uur voor aanvang.

 

Meer info over de voorstellingen, films en het vormingsprogramma vind je via http://www.uitintielt.be/.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 31 januari 2019