naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Opendeurdagen met Window Fashion - 16 en 17 maart

De Tieltse handelaars zetten hun deuren open in het weekend van 16 en 17 maart. Op zondag is er het bijzondere shoppingevenement Window Fashion en is er extra animatie voorzien. Breng een bezoekje aan de winkelstraten in het stadscentrum en snuif de lentesfeer op!


Opendeur en koopzondag
Tientallen winkels zijn ook op zondag open van 10u00 tot 18u00. Kom zowel op zaterdag als op zondag vrijblijvend een kijkje nemen want de winkeliers ontvangen je met open armen.

Window Fashion
Op zondag verwennen de handelaars je met heel wat extra’s. Levende modellen nemen plaats in de winkeletalages en presenteren in stijl de voorjaarsmode en de nieuwste trends. Een uniek concept dat wegens het succes van de voorgaande edities ook dit jaar wordt hernomen.

Animatie op zondag
Sfeer troef in de binnenstad. Clown Bobo animeert de kleintjes, denk ook aan kunstige grime en glittertattoos! Overal in de centrumstraten weerklinkt gezellige livemuziek.

Parkeren en treintje
Parkeer gratis op het Generaal Maczekplein, de Collegesite of het Minderbroedersplein. Een treintje brengt je tussen 13u30 en 17u00 van de verschillende parkings gratis naar de binnenstad. Het centrum is op zondag verkeersvrij van 12u30 tot 17u00.

ACTIE ACTIE ACTIE
Bovendien kan je sparen voor een leuk extraatje! Doe op zondag 17 maart van 13u30 tot 18u00 twee aankopen bij twee verschillende deelnemende handelszaken en ontvang evenveel stempels. Aan het pop-upkraampje op de Markt van Tielt kan je je volle
stempelkaart inruilen voor een goodiebag.
Kom zeker eens langs!

Organisatie
Stad Tielt

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 22 februari 2019
Window Fashion

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht