naar top
Gemeente staden

Charter gezonde gemeente

Maandag kleurde Midden-West-Vlaanderen gezond. Alle 27 lokale besturen uit onze regio gaan voor een Gezonde Gemeente de komende legislatuur en beslisten daarom om het vernieuwde charter Gezonde Gemeente te ondertekenen.

Tielt ondertekende samen met Ardooie, Diksmuide, Heuvelland, Hooglede, Houthulst, Ieper, Ingelmunster, Izegem, Kortemark, Langemark-Poelkapelle, Ledegem, Lendelede, Lichtervelde, Lo-Reninge, Mesen, Meulebeke, Moorslede, Oostrozebeke, Pittem, Poperinge, Roeselare, Ruiselede, Staden, Vleteren, Wingene en Zonnebeke het charter.  

Door het charter te ondertekenen, streven wij er als lokaal bestuur naar om de inwoners van Tielt maximale kansen te bieden op een goede gezondheid!

22 lokale besturen ondertekenden op 1 april het charter op het regionaal persmoment in CC De Beuk in Kortemark, de andere 5 volgen later dit voorjaar. 23 van de 27 lokale besturen uit de Logoregio waren al een Gezonde Gemeente en zetten dus hun engagement dus verder. Voor Ardooie, Mesen, Pittem en Wingene is dit een nieuw engagement.

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 05 april 2019
GezondeGemeente_logo_1_Tielt_Web

Openingsuren & contact

OCMW Tielt

adres
Deken Darraslaan 178700Tielt
Tel.
051 40 90 52

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht