naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Week v/d Amateurkunsten: 23 april - 4 mei

Geniet tussen 23 april en 4 mei van tal van gratis concerten!

 

Nu de Week van de Amateurkunsten niet langer op Vlaams niveau wordt georganiseerd, komt Stad Tielt met een eigen initiatief om de amateurkunsten in de schijnwerpers te zetten.

Dinsdag 23 april | Lenteconcert door De Notenkrakers

De vrolijke bende van zangkoor De Notenkrakers laat je proeven van de lente. Liederen van Mozart en Preud’homme brengen je in een sfeer van warmte en gezelligheid. En meezingen? Ongetwijfeld!

Tijdstip: om 14u30

Locatie: Woonzorgcentrum Sint-Andries, Krommewalstraat 9, Tielt

 

Woensdag 24 april | Zingen maar met PERAZAAR 

Het Tieltse muzikaal ensemble PERAZAAR bestaat uit Linda (sopraan), Martine (sopraan) en Dirk (bas en tevens uitstekend accordeonist). Het trio brengt klassiekers uit de jaren 60, 70 en 80 met zowel schlagers, evergreens als luisterliedjes. Wie heeft zin om enkele gekende deuntjes mee te zingen?! Zingen en lachen is immers het beste medicijn!

Tijdstip: om 14u30

Locatie: Woonzorgcentrum Sint-Andries, Krommewalstraat 9, Tielt 

 

Zaterdag 27 april | Blokfluitconcert Trio Adriaen door Pro Musica

Het blokfluittrio Trio Adriaen, bestaande uit Astrid Casteels, Beatrijs Deboutte en Werner Mareels, is ontstaan in de schoot van de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten Adriaan Willaert, waar eerstgenoemde blokfluit doceert. De naam van het trio is dan een ook kwinkslag naar deze Roeselaarse componist. Trio Adriaen speelt muziek uit alle stijlperiodes maar wel met nadruk op middeleeuwen, renaissance en barok.

Tijdstip: om 15u00

Locatie: Sint-Rochuskapel van de Zusters van ’t Geloof, Krommewalstraat 7 (ingang via witte deur), Tielt.

Meer info: www.promusicatielt.be

 

Donderdag 2 mei | Meezingen met Amuzang

Jong en oud kunnen gezellig meezingen met de nachtegalen van Amuzang. Ambiance verzekerd!

Tijdstip: om 14u00

Locatie: Woonzorgcentrum Deken Darras, Deken Darraslaan 17, Tielt

 

Zaterdag 4 mei | Gitaarconcert Luciano Massa door Pro Musica

Luciano Massa is een Argentijnse klassieke gitarist met Italiaanse roots. Na zijn studies in Argentinie¨ (master in Klassieke gitaar, Universidad Nacional de La Plata) volgde hij ook studies in Spanje, Duitsland en uiteindelijk in Belgie¨ waar hij een masterdiploma behaalde. Luciano Massa speelt regelmatig soloconcerten in Belgie¨, Nederland, Spanje, Zwitserland en Argentinie¨. Zijn repertoire brengt klassieke muziek en de muziek uit Argentinie¨ samen: zijn passie voor tango en de folkmuziek uit de Pampas is even groot als zijn passie voor Bach. Een concert van Luciano Massa is een mogelijkheid om naar klassieke en Argentijnse muziek te luisteren, een echte muzikale reis door de muziekgeschiedenis en de aardrijkskunde van een breed land.

Tijdstip: om 15u00

Locatie: Sint-Rochuskapel van de Zusters van ’t Geloof, Krommewalstraat 7 (ingang via witte deur), Tielt.

Meer info: www.promusicatielt.be

 

 

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 16 april 2019