naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Feesteditie Boerenmarkt - Zaterdag 4 mei

Naar aanleiding van de Week van de Korte Keten zet ook de Tieltse boerenmarkt haar beste beentje voor, met een feesteditie op zaterdag 4 mei. Je wordt er verwend met proevertjes, promoties, een tombola met mooie prijzen ...

Tijdens de Week van de Korte Keten van 4 tot 12 mei heten organisaties en producenten je welkom op hun activiteit waarbij ze lokale producten recht van bij de boer in de schijnwerpers plaatsen. De Tieltse boerenmarkt doet mee!

- De Almost Swinging Jazz Band zorgt voor extra veel sfeer en ambiance tijdens de boerenmarkt.
- Aan elk kraampje krijg je een proevertje of een leuke korting aangeboden!
- Bovendien kan je leuke en lekkere prijzen winnen! Je hoeft enkel een bonnetje in te vullen en te deponeren in de bus aan het kraampje van stad Tielt en wie weet maak je kans op een mooie prijs ..

Je vindt op de Tieltse boerenmarkt een heel ruim aanbod: hoevevlees, zuivel, eieren, artisanaal brood, diverse biogroenten en -fruit (asperges, witloof, champignons, tomaten, appelen en peren, aardbeien…) maar ook escargots en gerookte vis, kruiden, pickles en honing ... Zelfs bloemen en vaste planten hebben er een stekje.

Onze boerenmarkt is ondertussen gekend tot ver buiten de stadsgrenzen en lokt wekelijks vele bezoekers. De markt vindt elke week op zaterdag plaats, van 14u00 tot ongeveer 16u30. De stalletjes staan gezellig opgesteld rond de Hallentoren.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 19 april 2019
Week van de Korte Keten

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht