naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Boekstart-Dag - Zaterdag 18 mei

Op zaterdag 18 mei zetten we Boekstart volop in de schijnwerpers en wordt de bib voor één dag een paradijs voor de allerjongsten (1 tot 4 jaar)! Kom zeker met je (klein)kinderen naar de bib en laat ze proeven van alles wat boeken te bieden hebben!

Om de allerkleinsten van jongs af aan met boekjes in contact te brengen, werkt de Tieltse bibliotheek onder de noemer Boekstart al vier jaar samen met Iedereen Leest en Kind&Gezin. Boekstart is een landelijk project waarbij Iedereen Leest, Kind&Gezin en de Vlaamse bibliotheeksector de handen in elkaar slaan om kinderen van jongs af aan in contact te brengen met boekjes. Baby’s van 6 maanden ontvangen van ons hun eerste boekenpakketje, op 15 maanden ligt er al een tweede boekenpakketje klaar.

 

BOEKSTART-DAG OP ZATERDAG 18 MEI

Op zaterdag 18 mei zetten we Boekstart volop in de schijnwerpers en wordt de bib voor één dag een paradijs voor de allerjongsten (1 tot 4 jaar)! Kom dus zeker met je (klein)kinderen naar de bib en laat ze proeven van alles wat boeken te bieden hebben! De dames van MaBaSenso zullen de interesse van kindjes in zintuigelijke prikkels zeker stillen. Op de Boekstartdag brengen ze een verhaal waarin woorden eens niét de hoofdrol spelen. Met veel oog en oor voor detail bieden ze de toeschouwers een totaalervaring waarbij het verhaal aangepast wordt naargelang de reacties van het publiek. Belevingstheater ten top!

 
- Voorstelling van MaBaSenso van 10u00 tot 11u00

- Doorlopend verhalen in de verteltent van 10u00 tot 12u00
Gratis deelname, graag vooraf inschrijven via bibliotheek@tielt.be of 051 42 82 10

Voor ‘Boekstart’ werkt Tielt samen met de bibliotheken van Dentergem, Meulebeke, Oostrozebeke, Pittem, Wielsbeke en Wingene.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 26 april 2019