Vacatures bij de stad

Welkom bij Lokaal bestuur Tielt!

Word jij onze nieuwe collega?

Onderaan deze webpagina (bij A tot Z) vind je al onze vacatures. Wil je meer info over een vacature, klik dan de link aan om verder te gaan.

Onze troeven

Boeiende functies

Bij ons vind je een uiteenlopende waaier aan boeiende functies in een uitdagende omgeving. Het groen onderhouden, de lokale economie stimuleren, meewerken aan het welzijn van de burger, toeristen informeren of het loket bemannen …  Telkens dragen onze collega’s hun steentje bij!

Kwaliteitsvolle dienstverlening 

Wij zorgen voor een efficiënte en kwaliteitsvolle dienstverlening. Dankzij een duidelijke taakverdeling, coaching en externe opleidingen komt ieders talent tot zijn recht en verhogen we de effectiviteit van onze organisatie. Aan persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en frisse ideeën hechten wij bijgevolg veel belang.

Ambitie  gedreven

Wij zijn een gedreven Lokaal bestuur dat met ambitie voor de burgers en bezoekers van onze stad verschillende diensten ter beschikking stelt. We willen als ambitieus team onze dienstverlening telkens optimaliseren en de uitdagingen van de toekomst aanpakken.

Teamwork en samenwerking 

Stad Tielt biedt een veelzijdige dienstverlening. Lokaal bestuur Tielt telt meer dan 200 medewerkers die instaan voor de diverse stadsdiensten. Samenwerking is dan ook een bindende factor binnen onze organisatie. Verschillende diensten werken samen om een kwalitatief resultaat te verkrijgen.

Diverse voordelen

Wij bieden extra’s zoals een aantrekkelijk verlofpakket, gratis hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, fietsvergoeding voor woon-werkverkeer of gratis abonnement openbaar vervoer, een lidmaatschap bij GSD-V (Gemeenschappelijke Sociale Dienst voor lokale besturen in Vlaanderen), die extra voordelen voorziet voor onze werknemers.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures

E-loket

Vacatures
Deel deze pagina