Theater > T.A.N.I.A.! - Theater Malpertuis / Tania Van der Sanden

Deze informatie is niet meer actueel!
Wat Pablo Picasso had met Dora Maar en Bob Dylan met Sara, heeft Theater Malpertuis met Tania Van der Sanden. Al wisselde de pet van de artistieke leiding van eigenaar, als huisartiest bleef deze actrice de voorbije twintig jaar met Malpertuis verbonden. Van het uitzonderlijk vormgegeven 'Eva. Hitlers lief' over 'Sandor Marai's Gloed tot de geldzieke Zinaida' in Tsjechovs 'Ivanov': rollen die ...

Wanneer

 • 23 februari ’18 (vr)
  van 20.30 u tot 22.00 u
 • 24 februari ’18 (za)
  van 20.30 u tot 22.00 u
 • 03 maart ’18 (za)
  van 20.30 u tot 22.00 u
 • 04 maart ’18 (zo)
  van 15.00 u tot 16.30 u

Prijs

€ 14,00 (Basistarief: 14,00 €; 65+, -26j: 12,00 €; Theaterpas 5 tickets: 55,00 €)

Waar

naam
Theater Malpertuis
adres
Stationstraat 258700 Tielt

Tickets

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be

Info

Wat Pablo Picasso had met Dora Maar en Bob Dylan met Sara, heeft Theater Malpertuis met Tania Van der Sanden. Al wisselde de pet van de artistieke leiding van eigenaar, als huisartiest bleef deze actrice de voorbije twintig jaar met Malpertuis verbonden. Van het uitzonderlijk vormgegeven 'Eva. Hitlers lief' over 'Sandor Marai's Gloed tot de geldzieke Zinaida' in Tsjechovs 'Ivanov': rollen die zowel in haar geheugen als in dat van het publiek gegrift staan. Passages op het tv-scherm in onsterfelijke programma's als 'In de gloria' en 'Het Eiland' maakten Tania tot Vlaanderens meest gegeerde buurvrouw.

Als kers op onze verjaardagstaart, schittert Tania dit voorjaar in haar eerste onewomanshow. Een soloperformance waarin ze het publiek op haar onnavolgbare manier zal entertainen en haar talent als comédienne volop in de kijker gezet wordt. Maar niet zonder de onverwachte ommekant te vergeten die haar zo dierbaar is. Geen tragiek die niet weggelachen kan worden; geen lach waar geen traan onder zit. Tijd voor een feestje! Ga achterover leunen en laat je verrassen, want hier is: 'T.A.N.I.A.!'.

Spel: Tania Van der Sanden
Begeleiding: Vitalski, Frans Van der Aa en Piet Arfeuille

Bron: UiTinVlaanderen.be