Tweedelige workshop 'Leren zorgen voor jezelf'

Deze informatie is niet meer actueel!
Onze wereld draait op volle toeren. We willen voldoen aan veel verwachtingen: van onze werkgever, partner, vrienden, (klein)kinderen... Het is niet te verwonderen dat we af en toe het noorden kwijt zijn! Deze tweedelige workshop helpt je om opnieuw, of voor het eerste, grenzen te trekken. Wat wil je zelf? Wat zijn jouw noden? En hoe kan je die invullen? Je leert zorgen voor jezelf. Je gaat op ...

Wanneer

  • 13 oktober ’20 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u
  • 20 oktober ’20 (di)
    van 19.30 u tot 21.30 u

Prijs

€ 12,00 (Basistarief: 12,00 €; CM-leden met verhoogde tegemoetkoming: 6,00 €; Niet CM-leden: 24,00 €)

Waar

naam
CM-regiokantoor
adres
Oude Stationstraat 128700 Tielt

Contact

Telefoon
051 26 53 00
gezondheidsbevordering.roeselaretielt@cm.be

Info

Onze wereld draait op volle toeren. We willen voldoen aan veel verwachtingen: van onze werkgever, partner, vrienden, (klein)kinderen... Het is niet te verwonderen dat we af en toe het noorden kwijt zijn!

Deze tweedelige workshop helpt je om opnieuw, of voor het eerste, grenzen te trekken. Wat wil je zelf? Wat zijn jouw noden? En hoe kan je die invullen? Je leert zorgen voor jezelf.

Je gaat op zoek naar meer balans in je leven en maakt deze evenwichtsoefening samen met de lesgever. Je krijgt concrete tips, maar je wordt ook uitgedaagd om zelf na te denken, inzicht te verwerven en actief aan de slag te gaan.

Een organisatie van CM Roeselare-Tielt. Vooraf inschrijven is noodzakelijk.

Bron: UiTinVlaanderen.be