Ouder-kind yoga

Deze informatie is niet meer actueel!
Heidi van Ontkiem maakt tijdens deze 3-delige initiatiereeks tijd voor de verbinding tussen ouder en kind. Een heerlijke mix van speelse oefeningen, relaxatie en massage. Samen bewegen, ontdekken en genieten! Leeftijd: voor kinderen van 2,5 jaar t.e.m. 5 jaar vergezeld door een volwassene Praktisch: inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van de n...

Wanneer

  • 05 februari ’23 (zo)
    van 10.30 u tot 11.30 u

Prijs

€ 6,00

Waar

naam
in de vinyl danszaal, Sporthal De Ponte
adres
Sportlaan 3 8700 Tielt

Info

Heidi van Ontkiem maakt tijdens deze 3-delige initiatiereeks tijd voor de verbinding tussen ouder en kind. Een heerlijke mix van speelse oefeningen, relaxatie en massage. Samen bewegen, ontdekken en genieten!

Leeftijd: voor kinderen van 2,5 jaar t.e.m. 5 jaar vergezeld door een volwassene

Praktisch: inschrijven via mail naar activiteiten@gezinsbond-tielt.be met vermelding van de naam en het geboortejaar van het kind en lidnummer van uw gezin. Graag ook vermelden aan welke sessie(s) u wenst deel te nemen. Opgelet: maximum 12 ouder-kind koppels per sessie.
Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE17 7775 9799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van naam en (eventueel) lidnummer.