Avondwandeling in het Walbos

Deze informatie is niet meer actueel!
Zowat een jaar geleden verwierven we het Walbos in Tielt. Een nieuw natuurgebied van om en bij de 14 hectare. Sindsdien is het hard gegaan. Er werden fondsen verzameld, vrijwilligers gezocht, een bos geplant en de eerste beheers werken dit voorjaar uitgevoerd. We maken er werk van om de natuurwaarden van dit gebied te versterken. Daarom willen we jullie graag uitnodigen op een avondwand...

Wanneer

  • 12 mei ’23 (vr)
    van 18.45 u tot 20.30 u

Waar

naam
parking zuidzijde van de bloemenzaak De Oude Wal
adres
Ruiseleedse steenweg 1078700 Tielt

Info

Zowat een jaar geleden verwierven we het Walbos in Tielt. Een nieuw natuurgebied van om en bij de 14 hectare. Sindsdien is het hard gegaan. Er werden fondsen verzameld, vrijwilligers gezocht, een bos geplant en de eerste beheers werken dit voorjaar uitgevoerd. We maken er werk van om de natuurwaarden van dit gebied te versterken. Daarom willen we jullie graag uitnodigen op een avondwandeling waarin we niet alleen kunnen genieten van de uitzonderlijk mooie natuur maar ook een woordje uitleg krijgen over wat er gedaan werd en wat onze plannen zijn voor de toekomst. We kaarten na bij een drankje.
Afspraak: om 18 u 45 aan de serres van de bloemenzaak De Oude Wal (Ruiseleedse Steenweg 107 in Tielt). Parking zijde Axpoelmolenstraat.
Duur van de wandeling: ongeveer anderhalf uur. (3 km)
inschrijven op voorhand is niet nodig. Je kan dit ter plaatse doen.
wat kost het: 3 Euro voor leden Natuurpunt, 5 Euro voor niet leden (drankje inbegrepen). Waterdichte wandelschoenen zijn aanbevolen.