Sushiworkshop

Deze informatie is niet meer actueel!
Sushiworkshop Wie wil tijdens de feestdagen uitpakken met een origineel gerecht op tafel? Of ben je zelf verzot op de Japanse keuken en heb je altijd al eens zelf sushi willen maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op woensdagavond 13 december trekken we onze koksmuts aan om onder professionele begeleiding verse sushi te bereiden. We starten om 19 uur en het einde is voorzi...

Wanneer

  • 13 december ’23 (wo)
    van 19.00 u tot 21.30 u

Prijs

€ 26,00

Waar

naam
in lokaal 2 (boven) van de Europahal
adres
Generaal Maczekplein 7 8700 Tielt

Info

Sushiworkshop
Wie wil tijdens de feestdagen uitpakken met een origineel gerecht op tafel? Of ben je zelf verzot op de Japanse keuken en heb je altijd al eens zelf sushi willen maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op woensdagavond 13 december trekken we onze koksmuts aan om onder professionele begeleiding verse sushi te bereiden. We starten om 19 uur en het einde is voorzien rond 21u30. Na het koken is er tijd om wat sushi te proeven én bovendien krijgt iedere deelnemer sushi voor 3 à 4 personen mee naar huis.

We vragen om een grote snijplank, een keukenmesje en een keukenhanddoek mee te brengen.

Inschrijven via mail naar katrien.wostyn@telenet.be met vermelding van je naam en lidnummer.

Inschrijving is pas definitief na overschrijving van het juiste bedrag op rekening BE17 7775 9799 9521 (Gezinsbond VZW afdeling Tielt) met vermelding van “sushiworkshop + naam + (eventueel) lidnummer + aantal personen”.