Ben je zorgzaam en heb je vrije tijd? Infosessie - Zorg voor een ander als vrijwilliger

Deze informatie is niet meer actueel!
Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook in heel wat thuiszorgsituaties. Zit zorgen voor anderen in jouw bloed en wil je iets betekenen voor mensen uit je omgeving? Dan is Zorgend Vrijwilligerswerk op jouw lijf geschreven. Tijdens ons infomoment laten we je proeven van wat wij voor jou in petto hebben. Ben je zorgzaam en wil je gezelschap en ondersteuning bieden aan een zorgbehoevend persoon?...

Wanneer

  • 28 november ’23 (di)
    van 10.00 u tot 11.30 u

Waar

naam
CM-regiokantoor
adres
Oude Stationsstraat 128700 Tielt

Contact

Telefoon
059 55 40 50
zorgendvrijwilligerswerk.westvlaanderen@cm.be

Info

Vrijwilligers zijn onmisbaar, ook in heel wat thuiszorgsituaties.

Zit zorgen voor anderen in jouw bloed en wil je iets betekenen voor mensen uit je omgeving? Dan is Zorgend Vrijwilligerswerk op jouw lijf geschreven. Tijdens ons infomoment laten we je proeven van wat wij voor jou in petto hebben.

Ben je zorgzaam en wil je gezelschap en ondersteuning bieden aan een zorgbehoevend persoon? Dan is CM-Oppas aan huis misschien iets voor jou.
CM-Spaak kan jouw talent zeker en vast gebruiken als je energie krijgt van organiseren en administratie beheren.
Ook wie liever onderweg is met de auto kan bij ons terecht. CM-Mobiel zoekt chauffeurs die minder mobiele personen veilig naar hun bestemming brengen.
Schrijf je in voor het infomoment en ervaar wat we samen elke dag realiseren.

Wil je graag komen maar kun je er niet bij zijn? Geen nood! Neem contact op via 059 55 40 50 of zorgendvrijwilligerswerk.westvlaanderen@cm.be. We beantwoorden met plezier jouw vragen.
Wil je graag meer info maar kun je er niet bij zijn? Geen nood! Volg onze webinar of neem contact op via 059 55 40 50.