Het Smelt - Volzet

Deze informatie is niet meer actueel!
De debuutroman van Lize Spit werd één van de meest gelezen boeken van de afgelopen jaren. Veerle Baetens riskeerde zich aan de verfilming. Na de release op het Amerikaans Sundance Filmfestival bleek het publiek onder de indruk. De jonge actrice Rosa Marchant viel er in de prijzen. Eva is onderweg naar haar geboortedorp Bovenmeer voor een herdenking waar ze voor het eerst sinds lang ha...

Wanneer

  • 20 december ’23 (wo)
    van 20.00 u

Prijs

€ 7,00 (+65j - 5,00 euro, -26j - 5,00 euro)

Waar

naam
Schouwburg
adres
Sint Michielstraat 98700 Tielt

Contact

Telefoon
051 42 82 20
reservatiedienst.gildhof@tielt.be
website
http://gildhof.be

Info

De debuutroman van Lize Spit werd één van de meest gelezen boeken van de afgelopen jaren. Veerle Baetens riskeerde zich aan de verfilming. Na de release op het Amerikaans Sundance Filmfestival bleek het publiek onder de indruk. De jonge actrice Rosa Marchant viel er in de prijzen.


Eva is onderweg naar haar geboortedorp Bovenmeer voor een herdenking waar ze voor het eerst sinds lang haar oude jeugdvrienden Pim en Laurens zal terugzien. De uitnodiging voor de herdenking brengt rauwe herinneringen uit het verleden weer naar boven. In haar tienerjaren bedachten de jongens wrede plannen. Eva stond voor de keuze om er al dan niet aan mee te doen. Een keuze die er eigenlijk geen was. Herinneringen aan een snikhete zomer waarin alles anders werd en waar ze nu wil mee afrekenen. In de koffer van haar auto heeft ze een grote blok ijs mee, een manier om definitief af te rekenen met het verleden.
Van: Veerle Baetens


Met: Charlotte De Bruyne, Sebastien Dewaele, Spencer Bogaert, Simon Van Buyten, Rosa Marchant


B - 2023 - 111 min.

foto: hetsmelt.jpg foto: hetsmeelt2.jpg foto: Het_Smelt_Affiche.jpg

Categorie

Organisatie

naam
Cultuurcentrum Gildhof
Alle activiteiten
Deel deze pagina