naar top
Gemeente staden

Represent

Wie in mei zijn langverwachte prik haalt in het vaccinatiecentrum, zal ze ongetwijfeld opmerken: tientallen glimlach-foto’s van Tieltenaren uit de deelgemeenten Aarsele, Kanegem en Schuiferskapelle.

Afgelopen weken verzamelde Cultuurcentrum Gildhof, onder impuls van stagiaire Jira Harnisfeger, unieke portretten. De laatste tijd moeten wij elkaar al te dikwijls begroeten met mondmasker. Jammer genoeg missen we bij een bezoek aan de stad elkaars glimlach. Daar wil dit project iets aan veranderen.

Voor een keer zullen niet de ogen, maar wel de mond de ambassadeur zijn van vele Aarselenaren, Kapellenaren en Kanegemnaren in de stad. We tonen deze zowel aan het vaccinatiecentrum als op het dorpsplein van de deelgemeenten zelf vanaf de eerste week van mei. Een ludiek, maar sterk signaal van verbondenheid.

Cultuurcentrum Gildhof en Jira hopen met dit mooie concept de bewoners een duwtje in de rug te geven. Laat je verrassen rond het vaccinatiecentrum aan het Maczekplein, in Aarsele-dorp, aan de kerk van Kanegem en aan Club 77 in Schuiferskapelle. De tentoonstelling zal een maand te zien zijn.

Herken jij je groetende streekgenoten? Deelnemers kunnen hun eigen postkaartje verwachten, waarmee ze hun lach op de koop toe ook nog eens kunnen versturen naar een dierbare.

Foto's kan je bekijken via deze link.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 04 mei 2021
Represent

Openingsuren & contact

Cultuurcentrum Gildhof

adres
Sint-Michielstraat 98700Tielt
Tel.
051 42 82 20
Nieuwsoverzicht