naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Werken spooroverweg Aarsele - Vanaf maandag 24 oktober

Van maandagochtend 24 oktober tot woensdagavond 9 november voert Infrabel werken uit aan de spoorwegovergang in de Hogenhovestraat in Aarsele.

De onderdelen van de spooroverweg worden vervangen door nieuwe zware prefabbetonelementen. Deze werken zijn nodig om de veiligheid en continuïteit van het treinverkeer te blijven garanderen. 

Tijdens de werken is de overweg afgesloten voor alle wegverkeer (inclusief voetgangers en fietsers) en dit in beide richtingen.

Voor het verkeer richting Dentergem wordt een omleiding voorzien via de Deinzesteenweg (N35), Dentergemstraat (Wontergem), Wontergemstraat (Dentergem) en de Statiestraat (N459) (Dentergem).

De omleiding voor het verkeer richting Aarsele verloopt via de Statiestraat (N459) (Dentergem), Wontergemstraat (Dentergem), Dentergemstraat (Wontergem) en de Deinsesteenweg (N35).


Treinverkeer onderbroken

Tijdens de weekends van 29 en 30 oktober en 5 en 6 november is het treinverkeer bovendien onderbroken tussen Deinze en Lichtervelde. Meer info omtrent de aangepaste dienstregeling vind je terug via de reisplanner op www.nmbs.be of de NMBS-app.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 18 oktober 2022
logo Infrabel

Openingsuren & contact

Ruimelijke Omgeving - Mobiliteit

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 40
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht