naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Zetuij!

Met modulair straatmeubilair willen we de openbare ruimte nog aantrekkelijker maken voor inwoners en bezoekers. Ideaal om even tot rust te komen op je favoriete plekje!

In oktober 2021 stelde Stad Tielt zich kandidaat om deel te nemen aan ‘De Profploeg’, een project van VLAIO. Daarnaast tekenden we ook in op het traject van OC West voor de opmaak van een strategisch commercieel plan in samenwerking met de detailhandelscoach van OC West. Wat alvast naar voren kwam uit de studie is dat er best wat meer kleur mag komen in onze stadskernen. 


AANTREKKELIJKE PLEINEN

Het stadsbestuur investeerde daarom in de aankoop van kleurrijke losse stoelen en banken die in de openbare ruimte geplaatst worden. Het modulair straatmeubilair creëert uitnodigende ontmoetingsplaatsen en stimuleert ‘slow shopping’. 

Op deze locaties kan je de losse meubelstukken vinden, het betreft telkens 1 zitbank en 8 stoelen:

  • Markt Tielt
  • Alexianenplein Tielt
  • Dorpsplein Aarsele
  • Kerk Kanegem
  • Kerk Schuiferskapelle


KIES JE PLEKJE UIT

Neem zeker eens een momentje voor jezelf op de stoelen en banken op je favoriete plein. Geniet van al het moois dat onze stad te bieden heeft, van de leuke omgeving waarin je vertoeft, van de levendigheid en de bruisende kern … Je mag de stoelen gerust wat verplaatsen in de onmiddellijke omgeving, naar het plekje dat jou het beste bevalt!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 01 juni 2023