naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Tieltse Europafeesten afgelast

Geheel in de geest van de federale richtlijn om alle massa-evenementen af te gelasten, is beslist om de Tieltse Europafeesten op 3, 4 en 5 juli van dit jaar definitief te annuleren.

Tegelijkertijd is afgesproken om het TEF-programma integraal over te zetten naar de editie van volgend jaar. De aanhoudende coronacrisis en de regel qua social distancing die onverkort blijft gelden - voorlopig zonder einddatum - hebben ook een invloed op een reeks van andere geplande evenementen.

Binnen die context van minimaal anderhalve meter afstand houden, zijn alle door de Tieltse stadsdiensten georganiseerde recreatieve, sportieve en culturele activiteiten tot nader order opgeschort, ongeacht hun omvang. Het is immers praktisch en logistiek onmogelijk gebleken om die essentiële afstandsregel

georganiseerd te krijgen, laat staan te garanderen. We volgen uiteraard de evolutie op de voet en geven eventuele wijzigingen in de situatie tijdig mee via de reguliere stedelijke communicatiekanalen (website, digitale nieuwsbrief, Facebookpagina’s en stadsmagazine Op de Hoogte).

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 06 mei 2020
Tieltse Europafeesten Corona

Openingsuren & contact

Toerisme, Evenementen en Lokale Economie

adres
Markt 138700Tielt
Tel.
051 42 81 16
F
051 40 51 89

Lees meer artikels over

Nieuwsoverzicht