naar top
Gemeente staden

Tieltse Europafeesten - 5 t.e.m. 7 juli

De Tieltse Europafeesten, die dit jaar van 5 tot en met 7 juli plaatsvinden, vieren hun 65ste editie met een extra feestelijk programma!

Naast de gekende ingrediënten zoals gratis muziek op en rond de Markt, straatanimatie, een braderie en optredens van enkele gevestigde namen én lokale bands, pakt de stad naar aanleiding van de 65ste editie uit met een heuse spiegeltent op het Hulstplein.


SPIEGELTENT

Van 24 juni tot en met 7 juli vormt de spiegeltent het decor voor een gevarieerd cultureel programma, dat in samenwerking met Tieltse verenigingen wordt samengesteld. Verwacht je aan muziek, theater, dans, comedy en nog veel meer. De bekendmaking van het programma in de spiegeltent volgt op een later tijdstip via de stadscommunicatie.


COMMUNICATIE

De programmatie van de Tieltse Europafeesten van 5, 6 en 7 juli wordt druppelsgewijs bekendgemaakt via de digitale kanalen van stad Tielt, waaronder deze website en
www.visittielt.be. Volg zeker ook het facebookevenement Tieltse Europafeesten 2024 - Official. Wie het facebookevenement volgt, blijft sowieso op de hoogte van alle nieuwtjes, de volledige programmatie, het straattheater, de braderie enz. Er zullen af en toe namen van artiesten gedropt worden, je krijgt een eerste blik op het straattheater … Wordt vervolgd!

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 15 maart 2024