naar top
Gemeente staden
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Babytheek/spelotheek heropent op nieuwe locatie - Zaterdag 25 november

Vanaf 25 november vind je de babytheek & spelotheek in het pand op de hoek van de Kerkstraat en de Bruggestraat. Je kan er terecht om babyspullen of speelgoed te lenen.

DUURZAAM UITLEENSYSTEEM

De babytheek/spelotheek is een handig uitleensysteem voor babyspullen en speelgoed die je maar korte tijd nodig hebt. Of je nu klein woont, een beperkt budget hebt of radicaal kiest voor minder spullen. De babytheek en spelotheek willen een antwoord bieden aan gezinnen op zoek naar duurzaam en kwalitatief materiaal.


HEROPENING

Op zaterdag 25 november heropent de babytheek & spelotheek op een nieuwe locatie: het pand op de hoek van de Kerkstraat en de Bruggestraat. Iedereen is er welkom om tussen 13u45 en 15u15 een kijkje te komen nemen. De babytheek & spelotheek is elke tweede en vierde zaterdag van de maand open van 13u45 tot 15u15.

Het jaarlijks lidgeld bedraagt € 20 voor de babytheek & spelotheek en € 5 voor de spelotheek. Wie in aanmerking komt voor het sociaal tarief betaalt jaarlijks € 4 voor de babytheek & spelotheek en € 2 voor de spelotheek. Informeer zeker bij Welzijn Tielt als je hier meer info over wenst.

Meer info vind je op de website van de babytheek & spelotheek.

Deel deze pagina
Dit artikel werd gepubliceerd op 17 november 2023